Arabian Nights
5.0/5

Arabian Nights

Luaj lojën në Instant Pay Casino!
Luaj lojën!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Loja Arabian Nights , informacion rreth kësaj loje

Loja Arabian Nights është një lojë progresive me slote dhe në të mund të fitohet një jackpot marramendës. Kjo lojë mundësohet nga Net Entertainment dhe përbëhet nga 5 kolona (rrotulla) dhe ka 10 linja.

Tema e kësaj loje është koha islamike arabe e shekullit të nëntë të erës sonë. Duke qenë një lojë progresive,një rrotullim(spin) vlen 5£ dhe kjo ndodh për t’i dhënë të gjithë lojtarëve mundësinë e fitimit të Jackpotit.

Nëse në lojë shfaqen 3,4 ose 5 simbole të llampës së Aladinit aktivizohet raundi me 15 rrotullime falas(free spins).Në varësi të numrit të llampave përcaktohet edhe vlera e fitimit.

Në rast se shfaqen 3 llampa,fitimi 5-fishohet,me 4 llampa 20-fishohet dhe me 5 llampa 500-fishohet.Në rast se gjatë free spins shfaqen përsëri  3 llampa,atëherë aktivizohen 15 free spins të tjerë,e kështu me rradhë.

loja arabian nights

Gjithsesi,në këtë lojë qëllimi kryesor është Jackpoti. Ai arrihet kur në ekran shfaqen 5 simbole të Arabian Nights, në të njëjtën linjë.Fitimi më i madh i arritur ndonjëherë në këtë lojë është 3 milion e 332 mijë euro.

loja arabian nights

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X