Lojra me Jackpot per iPhone, iPad ose Lap-Top!

Luaj lojra me jackpot per iPhone!

lojra me jackpot

Lojra me jackpot online Jane nga me te njohurat dhe kane bere shume njerez milionere. Cmimet e lojrave me jackpot progresiv startojne nga $10.000  dhe shkojne deri ne $5 milion!

Ato jane te vecanta per vete faktin se nje pjese e vogel e betit te secilit nga lojtaret shkon per cmimin e madh dhe si rrjedhoje ai rritet cdo dite me shpejtesi.  Ne kazinote e qytetit tend nuk ka mjaftueshem lojtare qe preferojne kete lloj loje vetem ne rast se loja eshte e lidhur ne rrjet nepermjet internetit, por ne rastet me te shumta nuk ka.

Zakonisht lojtaret qe luajne ne kazino kane nje ndjenje urgjence per te bere para sa me shpejt dhe luajne me bet te madh, nderkohe qe per te fituar nje jackpot ju nuk keni nevoje te luani me bet te madh.

Shumica e lojtareve qe luajne lojra fati per iPhone por jo vetem ne kazinote qe ne promovojme kane fituar miliona dollare vetem me nje bet prej 25 centesh. Edhe llogjika e lojes tuaj nuk duhet ti kaloje kufjite e pamundures sepse me pas do te perfundoni duke humbur te gjitha parate qe i kishit per tjeter qellim.     Nje nder lojrat me te njohura me jackpot progresiv eshte Mega Moolah!

lojra me jackpot

Mega Moolah quhet ndryshe Progressive Video Slot! E perbere nga 25 linja me bet maksimal prej $62.50 dhe minimum bet $0.25 ( 25 cent ) Eshte nje loje atraktive e lidhur me rrjetin e jackpoteve online ne internet.

MAJOR MILLIONS

lojra me jackpot

Nje tjeter progresive video slot  i perbere nga 15 linja me bet minimal dhe maksimal prej $3.

CASH SPLASH

lojra me jackpot


Nje tjeter video slot progresiv me nje cmim jackpoti ne rritje. Nje mundesi e arte per te gjithe ata lojtare jo – agresive!
Perbehet nga 15 linja dhe ka bet min/max prej $3

lojra me jackpot

TREASURE NILE – Loje me Piramida

Nje tjeter video slot progresiv me nje cmim qe vjen ne rritje. I perbere nga 9 linja dhe me nje bet maksimal prej $4.50 dhe minimum bet $0.50.

Fruit Fiesta

Eshte nje slot me 15 linja dhe nje cmim jackpot diku deri ne $12.000 ose me shume, varet nga sa e luajne lojtaret online.
Me nje bet fiks prej $0.75 just mund te beheni fitues i cmimit prej $12.000 ose me shume!

lojra me jackpot

LUAJ FRIUT FIESTA JACKPOT!

Komento

Kazino të reja
5.0 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
5.0 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
5.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Winz Casino, Best Crypto Casino 2021, No Wager Requirement Bonus!!!

X