Tomb Raider

4.7 /5
Depozito $10 për bonus surprizë Play Now

Tomb Raider Features

  • Ka bonus
  • Ka Free Spins
  • Ka Wild
  • Ka Multiplier

Tomb Raider Information

  • Game Type: Video Slots
  • Software: Microgaming
  • Konkluzion : Kjo është një lojë e mrekullueshme e mbushur me bonuse dhe i qëndron besnik stilit dhe dizajnit të videove në të cilat bazohet. Muzika është dramatike dhe e përshtatshme dhe grafika dhe animacionet kane nje cilësi të lartë.

Tomb Raider

Depozito $10 për bonus surprizë

Tomb Raider

Kur Core Design leshoi ne treg lojën origjinale të videove Tomb Raider në vitin 1996, ata kurrë nuk e menduan se po lëshonin një fenomen kulturor te vecante. Shumë lojëra dhe dy filma artistikë më vonë, Libri i Rekordeve i Guinness tani njeh Lara Croft si “Heroina më e suksesshme humane e lojës virtuale”.

Microgaming kanë sjelle ekskluzivitetin e  Tomb Raider në lojërat elektronike,fillimisht me Tomb Raider dhe me pas me Tomb Raider – Sekreti i Shpatës. Është një slot me  pesë rrotulla dhe tridhjetë linja.

Rrotullat janë të vendosura në pjesën e jashtme të një varri me simbolet me vlerë të vogël të përfaqësuar nga 10, J, Q, K dhe A dhe dizajni i tyre i bën ata menjëherë të dallueshëm për çdo loje. Simbolet me vlere te larte janë: Lara me një veshje të zezë, në një motoçikletë të kuqe, duke fluturuar nëpër ajër gjatë xhirimeve dhe më në fund duke hipur ne një mur.

Simbolet e veçanta janë : nje simbol i gjelbërt, i cili aktivizon rrotullimet falas(free spins) , një pasaportë që është çelësi i Aventurës Globale dhe figura e Lara Croft,e cila konsiderohet fituese(wild).

Bonuset

Rrotullimet falas(free spins)

Te gjithe i pelqejne rrotullimet falas dhe Tomb Raider II nuk gabon në këtë drejtim; ulja e tre, katër ose pesë simboleve të gjelbra do të mundesoje dhjetë rrotullime falas.

Ne bonus përfshihet edhe varianti Rolling Reels ,qe do të thotë që nëse ne ekran arrihet nje kombinim fitues, këto simbole do te vazhdojne te kombinohen me njera-tjetren,duke krijuar mundesi te panumerta fitimi.Me kombinimet e njepasnjeshme vlera mund te shumefishohet deri ne 5-fish.

Super Mode

Ky eshte nje bonus i rastësishëm i cili ndodh vetëm gjatë lojës bazë dhe nëse lojtari eshte me fat, ai perfiton pesë rrotullime falas,duke pasur figurat fituese(wild) te palevizshme,te cilat e shumefishojne kreditin pambarimisht.

Global Adventure Bonus

Gjate lojes,nese ne kolonen e trete shfaqet simboli e pashaportes,atehere aktivizohet ky bonus. Kjo  eshte me te vertete argetuese,sepse ne kete rast nis nje raund aventuresk.

Ne fillim do të paraqitet një hartë e botës dhe pesë vende – Bolivi, Londër, Gana, Nepali dhe Tokio. Në secilën vendndodhje ka gjashtë artefakte nga të cilat mund të zgjidhni; është e mundur për të zbuluar thesarin e fshehur, një simbol i shpatës ose një kurth. Gjetja e simbolit të shpatës do t’ju lejojë të vazhdoni në një vend tjetër për më shumë artefakte. Gjetja e dy kurtheve në një vend do t’i japë fund raundit.

Depozito $10 për bonus surprizëKushtet e Bonusit Luaj lojën në Grand Mondial