Starburst

4.7 /5
100% deri në $1500 + 300 Free Spins Play Now

Starburst Features

  • Me bonus
  • Me Free Spins
  • Me Wild

Starburst Information

  • Game Type: Lojra NetEnt
  • Software: NetEnt
  • Konkluzion : Nje loje e cila me YJET qe dalin ne njeren nga linjat e mesit ( e dyta e treta dhe e katerta ) ju jep nje gjendje suspense duke ju dhuruar nje rrotullim falas.

Starburst

100% deri në $1500 + 300 Free Spins

Loja Starburst

Nje loje interesante me nje grafike simpatike te ofruar nga prodhuesi per lojra kazino Netent. Nje kompani prestigjioze me nje reputacion te madh te ndertuar vitet e fundit dhe duke u renditur tek me te mirat duke perfshire dhe Microgaming.

Karakteristikat

Starburst ka nje grafike mesatare perbere nga numra, diamante, bar dhe YJET. Pergjithesisht ka nje payout te mire ashtu si dhe lojra kazino te tjera ne arkiven e kazinove online

Bonuset

Starburst nuk shquhet per bonuse te shumta si loje por ka nje vecanti te programit to bonusti gjate lojes. Nderkohe qe shtypni butonin per nje rrotullim ne rast se shfaqen 3 YJE ne Njeren nga linjat e mesit ( 2,3,4 ) ato YJE jane figura WILD 

YJET( WILD )e kombinuar me figurat e tjera te lojes japin pagese te larte, sidomos kur kombinohen yjet me shtatat.

Ku mund te luhet

Kete loje mund ta luani ne desktop ose nga telefoni apo tableti.