Roaring Forties

4.7 /5
100% deri në $200 + 10 free spins Play Now

Roaring Forties Features

 • Jackpot 20.000 coins
 • Video Slot me shtata
 • Beti maksimal deri në $50

Roaring Forties Information

 • Game Type: Video Slots
 • Software: Novomatic
 • konkluzion : Apex 77777, Roaring Forties mund te shtoje llogarine tuaj maksimalisht neqoftese eshte dita Juaj me fat.

Roaring Forties, apex 77777 nje loje nga Novomatic

Roaring Forties është një slot apex 77777 me 5 rrotulla dhe 40 linja fituese.

Loja mund te luhet nga te gjitha pajisjet: telefon, iPad, lap-top dhe desktop . Yjet ne loje jane karakteristike e lojrave apex 77777 si Sizzling Hot apo Sizzling Hot Deluxe dhe shume te tjera.

Loja apex 77777 duket sikur i perket ndonje teme nga Lufta e dyte boterore por eshte nje video slot klasik i Novomatic pa ndonje kombinacion te madh. Nuk ka ndonje permbajtje dhe komplikacion te temave ashtu si di psh Thunderstruck II apo Tomb Raider mgjth ka potencial pagese.

Kete loje mund ta luani me bet maksimal deri ne 50 euro per bet. Çdo gjë këtu përqëndrohet në lojën bazë e cila është konfiguruar si një makinë klasike frutash. Rrotullat e bardha të thjeshta përfshijnë qershi, limon, portokall dhe kumbullat, të cilat japin 8, 40 ose 100 monedha në qoftë se keni 3, 4 ose 5 në një linjë pagese.

Simboli me fitimprures eshte sigurisht 7-ta. Qe puguan maksimalisht ne rast se ndodhet ne te gjitha linjat, deri ne 20.000 monedha. Grafika dhe zëri janë pak të papërpunuara dhe nuk ka asgjë në ofertë për sa i përket ekstrave. Roaring Forties do t’u beje thirrje lojtarëve që duan të rrijnë dhe të godasin automatikisht per nje fitim te madh te mundshem.

Te dhenat e lojes:

 •  Software – Novomatic 
 • Lloji I slotit – Video Slot
 • Linjat e pagave 40
 • Rrotullat 5
 • Monedha Minimale Per Linjë 1
 • Max Monedha Per Linjë – 100
 • Madhësia e monedhave të vogla 1
 • Madhësia maksimale e monedhave 1
 • Jackpot 20.000
 • RTP 95.48%
Luaj lojën në NetBet