Phantom of Opera

4.6 /5
Depozito $10 për bonus surprizë Play Now

Phantom of Opera Features

  • Ka bonus
  • Ka Free Spins
  • Ka Wild
  • Ka Multiplier

Phantom of Opera Information

  • Game Type: Video Slots
  • Software: Microgaming
  • Konkluzion : Phanton of the Opera nje Video Slot origjinal nga Microgaming ku mund te luhet ne kazinote qe perdorin microgaming si nje nga prodhuesit e lojrave.

Phantom of the Opera nje video slot nga Microgaming

Phantom of the Opera është një video slot me 5 linja dhe 243 mënyra për të fituar, loje e krijuar nga prodhuesi i softuereve per kazinote online Microgaming. Loja bazohet në muzikën e kompozitorit te famshem Andrew Lloyd Webber me të njëjtin emër dhe që më vonë u realizua si  film. Jane dy elemente te lojes baze me bonus ( Letter dhe Chandelier ) dhe 3 elemente shtese te lojes se bonusit. ( Music of the night, All I ask of you dhe Masquerade )

Simbolet nëper linja përfshijnë dylbi, trëndafila, shkronja, shishe aromash, majmunë, piketë muzikore dhe personazhet nga filmi – Raoul, Christine, Carlotta, Andre dhe Firmin dhe The Phantom. Phantom Mask ( Maska e Fantazmes është simboli shtese )

KARAKTERISTIKAT KRYESORE TE LOJES

Letter Bonus

Letër Bonus shkaktohet kur simbolet e Letrës shfaqen në linjen e 5-te. Ju jepet një shpërblim në para prej 20x te betit tuaj.

Chandelier Bonus

Ky bonus shfaqet rastesisht ne loje dhe mbush deri ne tre linja me figurat Wild ( konsiderohet figura me e forte ne nje slot )

TIPARET E BONUSIT

3 ose më shumë Phantom Mask Scatters shkaktojnë funksionin e Bonusit. Ju do të merrni për të zgjedhur nga 3 karakteristika Bonus:

Muzika e natës – Rrotullime të lira

Ju jepet 10 Spin Pa pagesë me funksion Phantom në lojë – deri në 5 Wilds të rastësishëm, deri në 3 xhiro të egra, deri në 4x shumëzues ose deri në 5 rrotullime shtesë falas.

Masquerade – Bonusi Pick

Ky është një Bonus me shumë nivele që mund të arrij deri ne 3 nivele. Ju duhet të zgjidhni njeren nga maskat ​​për të fituar Çmime Cash dhe Picks Extra.

All I ask of Youbonus me rrotullime të lira ( free spins )

Merrni 10 rrotullime falas the dy personazhet, Christine dhe Raoul kthehen ne Wild dhe pozicionohen ne menyre te rastesishme.

Zgjidhni kazinonetuaj dhe merrni bonusin e hyrjes qe fillon me $100 e me shume.