Lady in Red

4.5 /5
100% deri në $200 Play Now

Lady in Red Features

  • Ka bonus
  • Ka Free Spins
  • Ka Wild
  • Ka Multiplier

Lady in Red Information

  • Game Type: Video Slots
  • Software: Microgaming
  • Konkluzion : a me shume rrotullime falas lojtari perfiton, aq me i predispozuar eshte ai qe te fitoje shuma marramendese ne kete loje. Kjo loje eshte cilesuar si nje nder lojerat me te preferuara, pikerisht sepse krijon variacione te shumta duke ofruar rrotullime falas

Lady in Red

100% deri në $200

Loja Lady in Red nga Microgaming vjen ne kazinote online

Loja Lady in Red e ka marre emrin nga kenga e famshme e Chris de Burgh e cila titullohej me te njejtin emer “Lady in red”. Madje edhe permbajtja e lojes bazohet rreth kesaj kenge.

Kjo loje perbehet nga 5 rrotulla,te cilat kane 3 rreshta dhe 5 kolona. Ajo kombinon deri ne 25 linja,te cilat e bejne lojtarin fitues ne rastin kur kombinimi eshte i sakte.

Simbolet kryesore ne kete loje jane: nje kengetare e veshur me te kuqe, nje gote uiski, trendafila te kuq, aparat fotografik, etj.

Lady in Red  perllogaritet si figure fituese dhe nese lojtari arrin kombinimin e duhur, ai perfiton rrotullime falas.

Bonuset tek loja Lady in Red

Free spins(rrotullimet falas)

Karakteristikat e kesaj loje jane:

3 aparate fotografike  konsiderohen 15 rrotullime falas.
4 aparate fotografike  konsiderohen 20 rrotullime falas.
5 aparate fotografike  konsiderohen 25 rrotullime falas.

Ne baze te figurave fituese perllogariten rrotullimet falas.Sigurisht qe nese arrihen 5 aparate fotografike,probabiliteti eshte me i madh,sepse perfitoni 25 rrotullime falas. Gjithsesi cdo lloj bonusi ju krijon mundesine te shumefishoni kredititin tuaj duke e shijuar ne prezencen e “Lady in red”.

Keshilla per kete loje

Rrotullimet falas perfitohen nese ne ekran shfaqen figurat e duhura. Ne ate rast lojtarit i krijohen mundesi te panumerta fitimi. Lojra gjendet ne te gjitha kazinote qe perdorin Microgaming si prodhues te softuereve te lojrave.

100% deri në $200Kushtet e Bonusit Luaj lojën në Blackjack Ballroom