Hall of Gods

4.7 /5
200 % deri në 200 EUR + 50 Free Spins Play Now

Hall of Gods Features

  • Ka Jackpot Progresiv
  • Ka free spins
  • Ka bonus
  • Ka multiplier

Hall of Gods Information

  • Game Type: Jackpot Progresiv
  • Software: NetEnt
  • Konkluzion : Ne kete loje kombinimet jane te panumerta,rrjedhimisht edhe shanset jane shume me te medha.Vlera e betit minimal ne Hall of Gods eshte 0.20 euro,ndersa beti maksimal 50 euro. Ne baze te betit percaktohet edhe fitimi.

Hall of Gods

200 % deri në 200 EUR + 50 Free Spins

Hall of Gods, nje loje me jackpot progresiv

Hall of gods eshte nje loje me slote progresive ne internet,e cila u be shume e famshme pasi ne Suedi u fitua cmimi i madh (Mega-Jackpot) me vleren marramendese prej 6.7 milion eurosh. Nese deshironi te jeni fatlumi i rradhes, kjo loje eshte zgjedhja e duhur.

Si zakonisht, Net Entertainment nuk zhgenjen kurre,dhe e mundeson kete loje ne kualitetin me te larte, perfshire animacionin, grafiken dhe efektet zanore.

Tema e kesaj loje bazohet ne mitologjine  norvegjeze, sic mund te kuptohet nga simbolet e saj. Ky slot perbehet nga 5 kolona rrotulluese dhe 3 rreshta me simbole te ndryshme. Kombinimi ne kete loje eshte deri ne 20 linja.         

Simbolet me vlere te ulet jane: nje senduk me fruta,nje sepate,nje gjerdan,cekici i Thorit dhe nje unaze.                                                                                                      Simbolet me vlere te larte jane: perendite norvegjeze – Iduni, Loki, Freja, Thori dhe Odini.

Simbolet speciale jane:

Dy zogj para henes (Scatter)

hall of gods

Nje cekic dhe  nje mburoje (Bonus)

hall of gods

Karakteristikat e bonusit

Wild

Nese ne kolonen e dyte,te trete ose te katert shfaqet simboli i gjarprit(wild),atehere e gjithe kolona behet “Wild”duke ju dhene mundesi per me shume kombinacione.

hall of gods

Free spins

Nese ne cdo kolone shfaqen 3,4 ose 5 simbole “Scatter”,respektivisht ju fitoni 10,15 ose 20 rrotullime falas(free spins) dhe cdo fitim 3-fishohet.

hall of gods

Bonusi

Ketu probabiliteti i fitimit eshte shume me i madh.Nese ne cdo kolone shfaqen 3 simbole “Bonus” ne ekran del nje tabele me mburoja dhe ju duhet te godisni me cekic 3 simbole qe perputhen.Ne kete rast mund te fitohet edhe cmimi i madh (Mega Jackpot).

hall of gods