Gonzo’s Quest

4.8 /5
100% deri në 200 EUR Play Now

Gonzo’s Quest Features

  • Cmim Jakcpot
  • Free Spins
  • Multiplier deri ne x15
  • Wild Symbol
  • Scatter Symbol
  • No bonus game

Gonzo’s Quest Information

  • Game Type: Lojra NetEnt, Slot machines
  • Software: NetEnt

Gonzo’s Quest

100% deri në 200 EUR

Gonzo’s Quest dhe Netent

Kjo loje eshte dizajnuar nga gjigandi i lojrave te fatit Netent. Pothuajse nder lojrat me te prederuara por sigurisht qe eshte tashme e vjeter.

Gonzo’s Quest, i mundëson lojtarit kombinime të panumërta. Në këtë lojë probabiliteti i fitimit është shumë i madh. Nëse në ekran shfaqet një kombinacion fitues,atëherë simbolet zëvendësohen me ato pasardhës, duke krijuar kombinime të reja fituese.Gjithashtu fitimi shumëfishohet deri në 5-fish.Kjo lojë mundëson edhe raundin e bonusit me 10 rrotullime falas(free spins), ku shumëfishimi arrin deri në 15-fish.

Në këtë lojë ka 5 nivele dhe 20 linja,në të cilën lojtari mund të vendosë betin nga 1 peni(qindarkë) deri në 2 paund.Kjo lejon rritjen e betit nga 20 peni deri në 200 paund dhe aktivizon të tëra linjat. Simboli fitues me vlerën më të lartë përllogaritet 2500-fish dhe kjo ndodh kur shfaqen 5 të tillë. Pra nëse lojtari vendos një bet prej 1 paundi,fitimi është 2500 paund. Duke llogaritur edhe raundin e bonusit, në këtë lojë mund të fitohen deri në 825 mijë paund.

Luaj lojën në Unique Casino