Game of Thrones

4.8 /5
100% deri në $200 Play Now

Game of Thrones Features

  • Video slot me 243 mënyra për të fituar
  • Ka shumë kombinacione për bonus
  • Ka free spins

Game of Thrones Information

  • Game Type: Video Slots
  • Software: Microgaming
  • Konkluzion : Pa dyshim Game of Thrones është një video slot I suksesshëm, me nje grafikë nga filmi i famshëm

Game of Thrones

Kjo loje  mundesohet nga Microgaming dhe eshte nje loje me slote,e cila mund te luhet deri ne 243 versione. Ajo bazohet ne librin best-seller te shkrimtarit George R.R. Martin me te njejtin titull dhe ka fituar shume cmime prestigjoze.

Kjo loje eshte vecanerisht terheqese per shkak se ofron rrotullime falas ne menyre te shpeshte. Ato arrihen nese ne ekran shfaqen 3 logo te njejta te Game of Thrones. Dhe me pas aty krijohen mundesi te panumerta fitimi.

  • Bonuset

Ne loje shfaqet njera nga 4 figurat e Houses of Westeros,te cilat ofrojne rrotullime falas(free spins).

Nese shfaqet Baratheon House lojtari perfiton 8 rrotullime falas, te cilat shumefishohen me 5,qe do te thote cdo fitim 5-fishohet.

  • Lannister House jep 10 rrotullime falas dhe fitimi 4-fishohet.
  • Me Stark House lojtari perfiton 14 rrotullime falas, te cilat krijojne mundesine e 3-fishimit te fitimit.
  • E fundit eshte Targaryen House, e cila krijon mundesine e 18 rrotullimeve falas te   2-fishuara.

E vecanta e kesaj loje eshte se ajo krijon mundesine qe te shumefishohen kreditet ne rastin e rrotullimeve falas,te cilat riperseriten vazhdimisht.Madje fitorja maksimale e mundshme eshte deri 20.250-fish.

Karakteristike tjeter e kesaj loje eshte bonusi fituar nga vetem 2 figura te njejta te Games of Thrones, te cilat mund te krijojne fitim deri ne 4-fish nese jeni me fat.

100% deri në $200Kushtet e Bonusit Luaj lojën në Blackjack Ballroom