Cleopatra

4.6 /5
100% deri në $200 + 10 free spins Play Now

Cleopatra Features

  • Ka bonus
  • Ka Free Spins
  • Ka Wild
  • Ka Multiplier

Cleopatra Information

  • Game Type: Video Slots
  • Software: Novomatic
  • Konkluzion : Kjo loje  ofron bonuse dhe mundesi te panumerta. Arma me e forte e lojtarit ne kete loje eshte “free spins”(rrotullimet falas),te cilat mund t’a shumefishojne fitimin e lojtarit

Last of the Pharaohs eshte nje loje me piramida

Nje nder lojrat e para te krijuara nga kompania ”Novomatic”, e cila eshte shume e njohur nderkombetarisht.

Nese jeni te apasionuar pas lojrave tradicionale, kjo eshte pikerisht loja e duhur  per ju.

Cleopatra eshte nder lojrat me terheqese

Kjo loje dallohet nga probabiliteti i madh i fitimit, sepse cdo e shtypur e butonit nises, krijon dhe premton variacione te ndryshme te lojes.

Bonuset

Ne kete loje mund te perfitohen 2 bonuse:

  • I pari arrihet nga perzgjedhja e rastesishme e lojes se kazinose.
  • I dyti arrihet nepermjet “free spins”(rrotullimeve falas).

Cleopatra:  Last of the Pharaohs eshte loja e duhur

Nese preferoni lojera tradicionale, te thjeshta dhe aventureske,kjo loje i permbush te gjitha kriteret.

Kjo loje garanton defrimin momental,duke ju ofruar caste te gezueshme dhe argetuese. Mund te perfitoni:f ree spins, bonuse dhe fitime te ndryshme duke kaluar nivelet e lojes.

Karakteristikat

Simbolet dhe figurat fituese: Ne kete loje figura fituese konsiderohet Cleopatra(mbretersha e Nilit).

Nese ne ekran ju shfaqen tri figura te njejta(Cleopatra),ju perfitoni  15 “free spins”(rrotullime falas).

Gjithashtu ne kete loje ekzistojne “mini-lojera”,ne te cilat ju mund te perfitoni dhe te shtoni kreditin tuaj.

Kjo loje permban edhe 5 nivele te ndryshme,te cilat ju mund t’i fituar duke i superuar ato.

Nese arrini deri ne nivelin e peste, ju perfitoni nje shume marramendese parash.

Luaj lojën në NetBet