Blackjack super 21

4.6 /5
$1 depozitë dhe 40 mundësi fitimi për Jackpot Play Now

Blackjack super 21 Features

  • Lojë fati me letra
  • Maksimaloja 21-shi

Blackjack super 21 Information

  • Game Type: Blackjack
  • Software: Microgaming
  • Konkluzion : BlackJack Super 21 eshte nje loje simpatike mjaft popullore dhe mund te luhet ne shume nga kazinote qe ne kemi listuar, madje ne rast se jeni lojtar qe luani lojra fati me letra atehere ka kazino qe kane bonuse te vecanta per kete kategori lojtaresh.

Blackjack super 21

$1 depozitë dhe 40 mundësi fitimi për Jackpot

Lojra Fati me Letra – Blackjack Super Fun 21

Është një variant I lojes Blackjack. Kjo loje dhe disa lojra fati me letra te tjera, luhet duke përdorur një standart pre 52 letrash. Asi mund të llogaritet si një ose njëmbëdhjetë në varësi të vleres qe do të përfitonte më mirë dorën e lojtarit. Te gjithe letrat ne tavoline llogariten si dhjete.. Letrat e mbetura merren me vlerë nominale.

Lojtari duhet së pari të vendosë një bast dhe pastaj hapen dy letra me pamjen e siperme. Dealer ka dy letra po niera eshte me fytyre siper tjetra me fytyre poshte.. Lojtari pastaj ka mundësinë për të “goditur”, (kërkojë një leter tjetër) ose “të qëndrojë” (të refuzojë letrat shtesë). Dora e lojtarit duhet të mundë tregtarin duke iu afruar 21 pa “goditjen” (duke tejkaluar 21). Një dorë fituese me një total prej 21 quhet Blackjack ose Natyral..

Loja ndryshon nga blackjack tradicionale sepse lojtari fiton automatikisht nëse dora e tij ka gjashtë letra ose më shumë me një total prej 20. Ky rregull zbatohet edhe në qoftë se tregtari ka gjithsej 21 (blackjack). Avantazhe të tjera për lojra fati me letra dhe sidomos per Super Fun 21 përfshijnë të qenët në gjendje të ndajnë një dorë deri në katër herë.

Super Fun 21 është e mbrojtur me numrin e patentës së SHBA-ve 5,979,897 të lëshuar në vitin 1999 për Howard F. Grossman, një konsulent i njohur i lojrave në Las Vegas dhe i caktuar në Tech Art Management, Inc.

Ne rast se deshironi te provoni lojra fati me letra por jo vetem ne arkiven tone atehere klikoni ne faqen Lojra Falas  dhe ne kutine SEARCH mund te kerkoni te gjitha llojet e lojra fati me letra, me shtata, video slote rulete e cdo gje tjeter.

Te tjera lojra fati me letra do te permendnim:

Spanish 21 Blackjack

Spanish 21 Blackjack Gold

Classic Blackjack Gold

Big 5 Blackjack Gold

Atlantic City Blackjack Gold etj