Beach Life

4.6 /5
100% deri në $1500 + 300 Free Spins Play Now

Beach Life Features

  • Ka Jackpot Progresiv
  • Ka free spins
  • Ka bonus
  • Ka multiplier

Beach Life Information

  • Game Type: Jackpot Progresiv
  • Software: Playtech
  • Konkluzion : Kjo loje ofron mundësi të shumta fitimi,por ajo preferohet kaq shumë nga lojtarët,pikërisht prej Jackpotit që mund të fitohet në të.

Loja Beach Life informacion mbi lojën me slote

Loja Beach Life është një lojë elektronike me slote,e cila mundësohet nga kompania e njohur e softuerëve Playtech. Nëse arrihet kombinimi i duhur, tek loja Beach Life mund të fitohet edhe Jackpoti Progresiv ashtu si dhe tek loja Hall of Godsapo shume te tjera.

Loja Beach Life përbëhet nga 5 kolona (rrotulla) dhe ka 20 linja të mundshme dhe tema e saj është panorama e një plazhi në një ditë të gëzueshme me diell.

Simbolet në këtë lojë janë: 2 lloje të ndryshme lëpirësesh, 3 lloje të ndryshme akulloresh, një sërfist, një vajzë duke marrë rreze dielli, një zhytës, një sënduk, një kala prej rëre dhe një diell.

Simboli Wild

Dielli është simboli wilddhe zëvendëson të gjitha simbolet e tjera.

Simboli Scatter

Kalaja prej rëre është simboli scatter dhe nëse në ekran shfaqen 2,3,4 ose 5 prej tyre,respektivisht vlera e fitimit 2-fishohet, 5-fishohet, 50-fishohet ose 500-fishohet.

Simboli i bonusit

Sënduku është simboli i bonusit tek loja Beach Life dhe nëse në ekran shfaqen rradhazi 3,4 ose 5 të tillë,aktivizohet raundi i bonusit. Më pas në këtë raund ju duhet të zgjidhni 3 sëndukë nga 12 të mundshëm. Në bazë të betit të linjës përcaktohet fitimi.

Jackpoti

Nëse në linjën 20, ju arrini të kombinoni 5 simbole dielli rradhazi, atëherë fitohet Jackpot

Këshilla rreth kësaj loje

Nëse doni të fitoni Jackpotin,sigurohuni që të luani me 20 linja,sepse vetëm në këtë mënyrë mund të fitohet ai.