Arabian Nights

4.6 /5
100% deri në $200 Play Now

Arabian Nights Features

  • Ka Jackpot Progresiv
  • Ka free spins
  • Ka bonus
  • Ka multiplier

Arabian Nights Information

  • Game Type: Jackpot Progresiv
  • Software: Playtech
  • Konkluzion : Loja Arabian Nights eshte padyshim nje loje me jackpot progresiv eksitues dhe ka terhequr lojtare nga e gjithe bota. Sigurisht qe nuk eshte e para ne raport me lojra te tjera me grafike te shkelqyer dhe bonuse te medha por ka shanse te medha per te fituar disa lloj cmimesh te konsiderueshme.

Loja Arabian Nights , informacion rreth kësaj loje

Loja Arabian Nights është një lojë progresive me slote dhe në të mund të fitohet një jackpot marramendës. Kjo lojë mundësohet nga Net Entertainment dhe përbëhet nga 5 kolona (rrotulla) dhe ka 10 linja.

Tema e kësaj loje është koha islamike arabe e shekullit të nëntë të erës sonë. Duke qenë një lojë progresive,një rrotullim(spin) vlen 5£ dhe kjo ndodh për t’i dhënë të gjithë lojtarëve mundësinë e fitimit të Jackpotit.

Nëse në lojë shfaqen 3,4 ose 5 simbole të llampës së Aladinit aktivizohet raundi me 15 rrotullime falas(free spins).Në varësi të numrit të llampave përcaktohet edhe vlera e fitimit.

Në rast se shfaqen 3 llampa,fitimi 5-fishohet,me 4 llampa 20-fishohet dhe me 5 llampa 500-fishohet.Në rast se gjatë free spins shfaqen përsëri  3 llampa,atëherë aktivizohen 15 free spins të tjerë,e kështu me rradhë.

loja arabian nights

Gjithsesi,në këtë lojë qëllimi kryesor është Jackpoti. Ai arrihet kur në ekran shfaqen 5 simbole të Arabian Nights, në të njëjtën linjë.Fitimi më i madh i arritur ndonjëherë në këtë lojë është 3 milion e 332 mijë euro.

 

loja arabian nights