Nevada Gambling Division

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

Autoriteti për lojërat e fatit në Nevada, Nevada Gambling Division

Nevada Gambling Division

Çfarë është Nevada Gambling Division?

Nevada Gambling Division është një autoritet qeveritar brenda shtetit të Nevada-s në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Autoriteti ka për qëllim kryesor rregullimin e aktivitetit të lojërave të fatit dhe kumarit në vend. Gjithashtu, NGD ka si detyrë të saj kryesore dhe zbatimin e ligjeve të vendosura nga Nevada Gaming Commission, një organ i ngjashëm, por me qëllim përgatitjen e ligjeve dhe propozimin e ndryshimeve të mundshme.

Struktura e këtij autoriteti përbëhet nga tre kryetarë të cilët emërohen nga guvernatori dhe janë përgjegjës për detyrat kryesore të NGD. Ata kanë një mandat 4 vjeçar. Për të menazhuar më mirë përgjegjësitë, autoriteti është i ndarë në disa struktura më të vogla. Ato janë:

  • Divisioni administrativ.
  • Divisioni i auditimit.
  • Divisioni i investigimeve.
  • Divisioni mbi taksat dhe licensat.
  • Divisioni i teknologjisë.

Suporti për lojtarët dhe operatorët

Ju mund të merrni informacion për veprimtarinë e autoritetit, por jo vetëm, në një faqe zyrtare në web që përmbledh të gjitha organet që kanë lidhje me kumarin në shtetin e Nevada-s. Në linkun https://gaming.nv.gov/, përveç informacioneve ju mund të mësoni më shumë dhe mbi procesin e aplikimit për një licensë për të ushtruar aktivitetin e lojërave të fatit në këtë shtet.

Lojtarët kanë po ashtu mundësinë të postojnë një ankesë ndaj një operatori lojërash fati nëpërmjet faqes së internetit në vetëm pak hapa.

Nevada Gambling Division është nga të paktët autoritete që u ofron lojtarëve një pasqyrë të plotë të operatorëve të ligjshëm që veprojnë online. Në çdo moment të ditës ju mund të aksesoni faqen në web dhe të shikoni update-et më të fundit se cila biznese e kanë apo jo një licensë për të operuar. Në këtë mënyrë ju mbroni dhe veten tuaj nga operatorët e paligjshëm.

Informacionin e nevojshëm mund ta merrni dhe në zyrat fizike të institucionit në qytetet e njohura si: Carson City, Elko, Reno dhe sigurisht Las Vegas.

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X