Alderney Gambling Control Commission

4.5 rating
100% BONUS deri në 300 EUR mbi depozitën e parë!
4.5 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë!

Komisioni i Alderny për kontrollin e kumarit, (Alderney Gambling Control Commission)

Alderney Gambling Control Commission

Çfarë është AGCC?

AGCC ose ndryshe Alderney Gambling Control Commission është një komision i pavarur dhe jopolitik, që operon në ishullin e vogël të Alderny. Detyra e komisionit është të rregullojë dhe të kontrollojë veprimtarinë online, të subjekteve që operojnë lojëra fati, të licensuara nga ky komision.

Komisioni i Alderny për kontrollin e kumarit u themelua në vitin 2000, dhe që prej këtij viti vazhdon të operojë me sukses veprimtarinë e tij. Struktura kryesore e AGCC përbëhet nga kryetari dhe 3 komisionerë të tjerë. Sigurisht që pjesë e komisionit janë dhe disa dhjetëra punonjës të tjerë.

Objektivat e komisionit

Në faqen zyrtare të komisionit, https://www.gamblingcontrol.org/, shpjegohen dhe objektivat kryesore të autoritetit. Të gjitha këto për të përmbushur një qëllim final, garantimi i integritetit për çdo operator lojërash fati online, që operon me një licensë nga AGCC. Ndër objektivat kryesore të komisionit janë:

  • Të gjitha aktivitetet e kumarit online dhe lojërat kryhen në transparencë të plotë.
  • Financimi, menaxhimi dhe operimi i lojërave të fatit online është një e drejtë që mbrohet me ligj, por duhet të qëndrojë në çdo cast jashtë influencës kriminale.
  • Lojërat e fatit online monitorohen në mënyrë të tillë që të mbrohen ata që janë më të rrezikuar dhe të miturit.

Lojtarëve u ofrohet dhe mbështetje direkte nga ana e komisionit. Ata mund të plotësojnë një ankesë elektronike në faqen zyrtare të AGCC dhe përgjigja nuk do të vonojë.

Marrja e një license

Të gjithë individët që duan të operojnë një faqe lojërash fati mund të përfitojnë duke marrë një licensë prej AGCC. Komisioni ofron dy lloje kryesore licensash, njëra për aprovimin e faqes në një host të caktuar dhe tjetra për të aprovuar menaxhimin e fondeve të lojtarëve.

Kostot janë relativisht të ulëta krahasuar me licensat e tjera europiane, dhe procesi gjithashtu nuk merr shumë kohë. Kjo u jep operatorëve mundësinë e mirë për t’u futur më lehtë në industrinë e lojërave të fatit, duke shkurtuar në masë kostot financiare.

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X