Jackpot Casinos

Jackpot Progressive Casino kanë lojërat me cmim jackpot, jane nder lojrat me terheqese per shkak te cmimit qe eshte gjithmone ne rritje progresive, me cmim fillestar 1 milion dollare.

Slotet online të quajtura ndryshe “High Paying Slots”

Çdo lojtar dëshiron të fitojë shuma të mëdha parash kur luan kazino online. Nëse lojtari dëshiron të fitojë sa më shumë, ekzistojnë disa mundësi, siç janë Jackpot Progressive Games dhe slotet që ofrojnë fitime të mëdha.

Më poshtë do të flasim për lojërat ku mund të fitohet më shumë dhe slotet me xhekpotet më të mëdha.

Për ata që dëshirojnë shuma marramendëse parash, zgjedhja logjike është lojrat me jackpot progresiv .Gjithsesi jo të gjitha slotet ofrojnë xhekpote të mëdha ose disa slote nuk është e thënë të jenë gjithnjë argëtuese.

Ndër me te njohurat jane:

Në lojën Mega Moolah u fitua xhekpoti i madh prej 17.89 million € dhe ai arriti të thyejë rekordin e mëparshëm prej 17.8 million €,të mbajtur më parë nga Mega Fortune. Gjithashtu në Mega Fortune Dreams mund të fitohen xhekpote me vlerë mbi 1 milion €.

Mjafton te regjistroheni dhe te shkoni ne kategorine Jackpots ne menune e kazinose.

Vlerat aktuale te Jackpotit per cdo loje

Mega Moolah$$10,949,616LUAJ PER JACKPOT
Arabian Nights€1,098,605LUAJ PER JACKPOT
Hall of Gods€2,074,962LUAJ PER JACKPOT
Beach Life$366,893LUAJ PER JACKPOT
Mega Fortune€2,904,194LUAJ PER JACKPOT
Phoenician Casino
Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X