Samiti Europian, industria e argetimit

Konferenca per produktet dixhitale si dhe industria e argetimit ne shtetet kryesore ne bote

Kjo konference eshte themeluar në vitin 2009, Samiti Europian bashkon shume profesionistë nga industria e argëtimit online, e-commerce, financat, lojëra, bixhozi, takim, forex, opsionet binare, shëndetin, dhe shumë të tjerë për një ngjarje intensive 3-ditore duke krijuar rrjetin e duhur per maredhenie afatgjata.

Nga fillimi Samiti Evropian synonte krijimin e një eksperience të mrekullueshme të rrjeteve për pjesëmarrësit / delegatët e saj. Në botën tonë të teknologjisë së lartë është ende e një rëndësie supreme që marrëdhëniet e shkëlqyeshme ndër-personale të zhvillohen dhe / ose të mirëmbahen. Ata janë vetëm gurët themelorë të ndërtimit të një biznesi të suksesshëm ku industria e argetimit eshte ne qender.

Kalendari i Samitit Evropian fillon gjithmonë me një ditë mikpritjeje në të cilën të gjithë mund të marrin pjesë. Ata vazhdimisht synojnë për aktivitete të reja në të cilat delegatët kanë çdo mundësi të rrjetëzojnë dhe të takojnë sa më shumë bashkëpunëtorë të rinj të biznesit që të jetë e mundur.

Dita e dytë dhe e tretë, e konferences paraqesin një orar intensiv të përbërë seminare specialiteti, panele ekspertësh, ekspertë, prezantime produktesh nga industria e argetimit, seanca prezantimi me shpejtësi.

Nga fillimet e 2009-tes konferenca ka parë një rritje të fortë. Pritjet janë që një rritje e mëtejshme, e fortë, do të zhvillohet në 2018/2019. Ne Pragë priten te marrin pjese 1500 delegate ndersa ne Lisbone ne vitin 2019 parashikohet te kete 1500 – 1700 pjesëmarrës.

Me teper mund te merrni informacion per kete konference ne faqen e tyre zyrtare ketu

Komento

$20 Million Giveaway, $10.000 çdo javë, Mega Event në "Casino Rewards"Regjistrohu!!!