Fito 100 euro në Astro Legends!

Luaj Astro Legends: Lyra dhe Erion: Fito 100 euro! 

oferte promocionale
  • Data e fillimit: E shtune,15 Dhjetor 2018
  • Data e mbarimit: E enjte, 20 Dhjetor 2018
  • Sloti me i mire i krijuar ndonjehere, Astro Legends. 

Mblidhni 100 pikë me Bubbles Stardust për të shkaktuar raundin e ri të bonusit Lyra Spirit. Shmangni që të goditeni nga Erioni dhe të arrini në fund të rrugës me jetë për të kursyer për të marrë një shumëzues 20x në bastin tuaj.

Dhe shikoni për grupimet e simbolit të njëjtë për të aktivizuar funksionin Sonic Respin! Ky është një vend i caktuar që është me të vërtetë jashtë kësaj bote.

Luaj Astro Legends  gjate javes se promocionit dhe cdo lojtar qe reziston ne loje me teper, do te marre 100 euro ne llogarine e tij te kazinose. 

Neqoftese kazinoja juaj nuk e ka kete loje atehere ju mund te luani Mermain Millions

Nuk e dini se cili shtet pranon kazinone qe ka kete promocion? Na komunikoni per me teper!

Komento

Kazino të reja
5.0 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
5.0 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
5.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Winz Casino, Best Crypto Casino 2021, No Wager Requirement Bonus!!!

X