Pyetje dhe pergjigje

May 16, 2020 1 1245
Hapja e faqeve apo kazinove të bllokuara nëpërmjet shërbimit VPN! Shumëkush tashmë e di që bastet në Shqipëri ...
March 13, 2019 0 1338
Neteller eshte nje procesor i thjeshte mjaft i volitshem sidomos per shqiptaret qe jetojne ne Kosove, por jo ...
October 17, 2018 0 1172
Ku të luaj kazino online, si të verifikohem? Ku te luaj kazino online…..? Ka me qindra te tilla. ...
October 12, 2018 0 1159
Cfarë ofron Paypal dhe cilat kazino online e pranojnë? Në këtë artikull do të flasim për kazinotë që ...
August 14, 2018 1 1025
Termat më të perdorura në kazinotë online Guida e posaçme për të thjeshtuar sa më shumë proçesin e ...
July 12, 2018 0 946
Menyrat me te mira per depozita dhe terheqje parash Mënyrat e tërheqjes së fitimeve nga lojërat e fatit ...
July 10, 2018 0 963
Luani brenda mundesive dhe kerkoni ndihme kur e ndjeni se jeni te varur nga ky aktivitet! Luajtja në ...
June 30, 2018 0 999
Lojrat e Fatit neper reklama, prezenca e tyre ne Media Lojrat e Fatit dhe kazinote jane te ligjshme ...
June 24, 2018 0 929
Kazinote ne internet, nje metode moderne argetimi Kujdes: Ju duhet të siguroheni që të plotësoni moshen dhe kushtet ...
June 23, 2018 0 1157
Cfare duhet te kemi parasysh kur duam te luajme lojra fati? Lojra Fati ka me qindra dhe ju ...
Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X