Cash days Tournament

€60,000Luaj dhe fito një pjesë të fondit shpërblyes prej €60,000!
Bonus Code NO CODE
Valid Until: Feb 08, 2021
Aplikohen kushtet e turneut
Për të regjistruarit e rinj dhe ato egzistues

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

DITËT E PARAVE TË SHKURTIT

cash days tournament

Shpërndarja e çmimeve të turneut:

 • vendi i 1 — €10,000
 • vendi i 2 — €5,000
 • vendi i 3 — €3,000
 • vendi i 4 — €1,500
 • vendi i 5 — €1,000
 • vendi i 6 — €900
 • vendi i 7 — €800
 • vendi i 8 — €700
 • vendi i 9 — €600
 • vendi i 10 — €500
 • vendi i 11 – 25 — €400
 • vendi i 26 – 50 — €200
 • vendi i 51 – 100 — €150
 • vendi i 101 – 200 — €100
 • vendi i 201 – 350 — €50

Si të fitoni:

Lojërat kualifikuese janë:

 • 3 Fruits Win: 10 Lines
 • Book of Gold: Double Chance
 • Book of Gold: Multichance
 • Buffalo Power: Hold & Win
 • Burning Wins: classic 5 lines
 • Legend of Cleopatra Megaways™
 • Sevens & Fruits
 • Solar King
 • Solar Queen
 • Solar Temple

Kriteret e turneut:   merrni 10 pikë për çdo €1 që fitoni

Shuma minimale e bastit është €0,50

Kushtet dhe Rregullat:

Të gjithë çmimet do të kreditohen si fonde në llogaritë e klientëve brenda 72 orëve (tri ditë pune) nga përfundimi i një turneu. Çmimet nuk kërkohet të vendosen në baste.

Në rast se 2 lojtarë me numër të barabartë pikësh pretendojnë për njërin prej çmimeve të mundshme, fitues shpallet lojtari i cili i ka mbledhur këto pikë i pari.

Rezultatet do të llogariten bazuar vetëm në bastet e vëna me para të vërteta.

Çdo pjesëmarrës i këtij turneu bie dakord që t’i publikohet emri i tij i përdoruesit në faqen e internetit për qëllimet e turneut.

Duke marrë pjesë në këtë promocion, ju konfirmoni që i keni lexuar dhe pranuar rregullat dhe kushtet e turneut.

Në rast se vërtetohen përpjekje të mashtrimit ose abuzimit të rregullave të kazinosë, kompania e mban të drejtën të refuzojë pjesëmarrjen në turne.

Kompania e mban të drejtën të ndryshojë kushtet dhe rregullat e turneut, të pezullojë ose anulojë turneun në çdo kohë.

Të gjitha rregullat dhe kushtet e përgjithshme mbeten në fuqi.

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X