A perdoret bitcoin ne kazino?

Monedhat virtuale “Bitcoin” jane duke u perdorur gjeresisht ne kazino

bitcoin ne kazino

Bitcoin eshte nje monedhe virtuale,e cila po perdoret shpesh ne kazino, madje edhe ne industri te tjera. Eshte nje metode shume e perdorur ne te gjithe boten.

Ajo qe e ben te vecante “bitcoin” eshte pagesa e shpejte nepermjet internetit, dhe fituesi nuk ka pse ti nenshtrohet burokracive te kazinove.

Avantazhet e perdorimit te  bitcoin ne kazino

  1. Meqe bitcoin eshte virtuale, nuk ka pengesa bankare dhe institucionesh te tjera. Gjithashtu,ne krahasim me pagesat tradicionale,me bitcoin nuk perfshihen tarifa.Transaksionet e bitcoin jane te menjehershme.

Si te perdoresh bitcoin ne kazino

Ka dy hapa thelbësorë për përdorimin e bitcoins për të luajtur në kazinone tuaj të preferuar në internet. Së pari, ju do të duhet të krijoni një llogari bitcoin dhe e dyta është që të mbushni llogarine.. Sapo ta keni llogarine tuaj ,duhet të zgjidhni bitcoins si mënyrën tuaj të pagesës në faqen e internetit.

Hapi i pare: Si te hapni nje llogari?

Pak a shume eshte e njejta menyre si hapja e nje llogarie bankare. Dallimi eshte se ju nuk duhet te jepni aq shume te dhena personale.Kjo llogari eshte shume e lehte për tu përdorur dhe aksesuar dhe ju nuk duhet të shkarkoni ose instaloni asgjë në pajisjen tuaj.

Hapi i dyte: Rimbushja e llogarise

Kur hapni një llogari me bitcoin, ju mund ta përdorni atë dhe te merrni pagesa nga kazinote online të cilat pranojnë kete valute. Megjithatë, në mënyrë që të bëni një pagesë të suksesshme, së pari do t’ju duhet nje llogari.

Ka shume menyra qe ju te hapni nje llogari me bitcoin, sic jane:

  1. Ju mund te konvertoni llogarine ekzistuese bankare ne bitcoin.
bitcoin ne kazino

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X