5 shtatat online, luaj nga Celulari!

Si të luajmë 5 shtatat online nëpërmjet celularit?

Të luash 5 shtatat online është një argëtim origjinal. Shqiptarët vazhdimisht kanë luajtur lojëra fati në kazino dhe meqenëse shumica e lojërave ofrohet nga kompania Apex, atëherë më populloret, ato me shtata, janë në memorie të lojtarëve.

5 shtatat online nënkupton lojën e famshme Sizzling Hot, por jo vetëm. Në grupin e kazinove në faqen tonë ju mund të luani lojëra me shtata, me bet 50 apo më shumë, thjesht dhe vetëm duke u regjistruar në kazino dhe të keni mundësi të aksesoni librarinë e tyre. 

Sa i përket faqeve që ofrojnë këtë shërbim dhe këto lojëra falas duam të nënvizojmë që rezultati i lojës është i ndryshëm nga ai i të luajturit me para të vërteta. Prandaj, për një eksperiencë unike ku adrenalina e çmimeve të lojës është e lartë, ju rekomandojmë të regjistroheni në kazino reale, me të dhënat tuaja reale.

Nuk është e thënë patjetër që ju duhet të depozitoni para për të luajtur, sepse të gjitha kazinotë ju ofrojnë opsionin për të luajtur falas, pa pagesë, ndaj ju mund të argëtoheni thjesht duke qenë një lojtar i kategorisë “Falas”

Pse shtatat janë kaq të famshme?

Numri shtatë konsiderohet numër me fat, ndaj dhe ai është bërë temë e shumë lojërave të famshme me shtata. Lojërat e famshme me numrin shtatë në përbërje janë të gjithë slotet, lojërat elektronike (pjesë e kazinove fizike apo ato online), të formës klasike me 3 linja e deri tek video-slotet me mbi 100 linja dhe me mbi 1000 mënyra për të fituar.

Sigurisht që kombinacionet janë të shumta, por për një fitim të madh të menjëhershëm lojërat me shtata klasike si Sizzling Hot apo Sizzling Hot Deluxe janë më të preferuarat. Kombinacioni i tyre me fruta dhe perime e bëjnë akoma më interesante aventurën e lojtarit. Merkur Casino, Apex Casino , janë kompanitë dhe linjat e para të prodhimit të këtyre lojërave karakteristike.

Cilat kompani të tjera prodhojnë 5 shtatat online?

Përveç atyre të lartpërmendura më e njohura është Novomatic. Sigurisht edhe Netent, Microgaming apo software të tjerë kanë prodhuar dhe prodhojnë lojëra me shtata.

Megjithatë kohët kanë evoluar dhe prodhuesit janë përqëndruar tek video-slotet dhe temat e marra nga filmat apo personazhe të njohura publike.

Të luash nga celulari

Teknologjia e kohëve të sotme sigurisht ofron eksperienca të mëdha të menjëhershme nga celulari juaj.

Të gjitha llojet e celularëve, si: iPhone, Samsung apo të gjitha aparatet mobile që kanë të instaluar sistemet më të njohura iOS dhe Android, do të bëjnë më të thjeshtë eksperiencën tuaj dhe do të bëjnë të mundur të luani direkt nga celulari juaj.

Shumë nga kazinotë online operohen lehtësisht nga shfletuesi juaj. Gjithsesi, një pjesë e mirë e tyre kanë krijuar aplikacione me të vetmin qëllim, që pasi ta instaloni në celularin tuaj të keni mundësi të navigoni më thjeshtë nëpërmjet menusë dhe konfigurimit.

Luaj 5 shtatat online
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR + 100 Free Spins! Lojtarët VIP mund të përfitojnë deri në 2500 EUR BONUS! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR + 100 Free Spins pas depozitës. Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

150 Surprise BONUS, pas depozitës së parë prej 10 EUR!! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

5.0 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

5.0 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 300 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 20% Cash Back mbi të gjitha depozitat e ditës. Cash Back është i vlefshëm 3 ditë pas shfaqjes në llogari dhe 7 ditë pas aktivizimit. Shuma e Cash Back duhet të luhet 3 herë para se të tërhiqet.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

5.0 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 200 EUR + 200 Free Spins! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

5.0 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.8 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 2000 EUR! Pas regjistrimit do të merrni edhe 200 free spins. Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 150 EUR + 50 Free Spins! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Komento

Kazino të reja
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
5.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!
4.5 rating
5 EUR FALAS + 100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!
5.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins

Kazino e re 2021, Gslot Casino, $200 BONUS + 200 Free Spins!!!

X