20 Milion Dollarë në 10 javë në “Casino Rewards”

Mega Eventi më i madh në grupin e kazinove “Casino Rewards”

Per 10 javë rresht një përqindje e betit të cdo lojtari në grupin e “Casino Rewards” do të shkojë drejt “Shorteut Progresiv Javor” duke I dhënë të gjithë lojtarëve një shans për të fituar Jackpotin që fillon me cmimin prej $10.000!

  • Kohëzgjatja: 15 Shtator deri në 24 Nëntor
  • Llotaria javore: Cdo të Martë në orën 00:00 GMT
  • Pas regjistrimit cdo lojtar do të marrë një “Golden Ticket” për cdo $50 ose ekuivalenti i monedhës së përdorur, të depozituara.
  • Për cdo 10 Golden Tickets të fituara lojtarët do të marrin dhe një Golden Ticket BONUS.
  • Jackpoti Progresiv fillon cdo javë me $10.000.

Në faqen kryesore lojtarët do të kenë mundësi të shikojnë cmimin në kohë reale të Jackpotit gjithashtu dhe numrin e fituesve.

Që të bëheni pjesë e këtij Mega Eventi mjafton që të regjistroheni në njërën nga kazinotë e grupit “Casino Rewards” dhe të kryeni një depozitë kualifikuese prej $50!

Regjistrohu në Jackpot duke klikuar $20 Million Giveaway!

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X